Política de privacitat

L’objectiu de la present política de privacitat és el de posar en coneixement de l’usuari com aquest lloc web tractarà les dades personals que en puguin ser recollides de l’usuari. L’accés a aquest lloc web li atribueix la condició d’usuari i amb això l’acceptació de les condicions previstes en aquesta política. Es recomana doncs, que l’usuari llegeixi amb atenció el seu contingut en cas de voler accedir i fer ús de l’informació i els servies oferts d’aquest lloc web. En compliment amb la legislació vigent, el propietari d’aquest lloc web és La Vaqueria del Tint, i té el dret de modificar i actualitzar les dites condicions en qualsevol moment sense prèvia notificació als seus usuaris.

 

Les dades del propietari d’aquest lloc web, La Vaqueria del Tint, són les següents:

  • Adreça: Carretera de Manlleu, Km 1.5, Vic (08500), Barcelona
  • Telèfon: 93 886 11 61
  • Email: lavaqueriadeltint@hotmail.com

La Vaqueria del Tint es compromet amb el compliment del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i la normativa relativa a la protecció de dades de caràcter personal. Així doncs, La Vaqueria del Tint actua d’acord amb els següents principis:

 

  • En cap cas s’obligarà a l’usuari a proporcionar dades personals tret que, aquestes, siguin necessàries per dur a terme el servei contractat.
  • Només es tractaran aquelles dades que siguin necessàries per dur a terme el servei contractat.
  • No es cediran les dades personals a tercers sense el consentiment de l’usuari, excepte per obligació legal.
  • En cas de que l’usuari vulgui accedir, rectificar, cancelar o oposar-se als termes de la llei de protecció de dades haurà de posar-se en contacte amb La Vaqueria del Tint a través del correu electrònic lavaqueriadeltint@hotmail.com.