Avís Legal

L’objectiu del present Avís Legal és el de regular l’ús i l’utilització del lloc web https://lavaqueriadeltint.com. L’accés a aquest web li atribueix la condició d’usuari i amb això l’acceptació de les condicions previstes en aquest Avís Legal. Es recomana doncs, que l’usuari llegeixi amb atenció el seu contingut en cas de voler accedir i fer ús de la informació i els servies oferts d’aquest lloc web. El propietari del lloc web té el dret de modificar i actualitzar les dites condicions en qualsevol moment sense prèvia notificació als seus usuaris.

1. Titular del domini

En compliment amb la legislació vigent, s’informa que el propietari d’aquest lloc web és La Vaqueria del Tint.

 • Adreça: Carretera de Manlleu, Km 1.5, Vic (08500), Barcelona
 • Telèfon: 93 886 11 61
 • Email: lavaqueriadeltint@hotmail.com

2. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts existents en aquesta web com ara els textos, fotografies, imatges, vídeos, icones, marques, logotips, tecnologia, software, links i resta de continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic són propietat de La Vaqueria del Tint, el qual disposa del seu dret d’ús i explotació i, en cap cas són cedits a l’usuari.

 

L’explotació total o parcial del contingut que apareix en aquest lloc web, així com la còpia, reproducció, modificació, adaptació o transformació dels continguts queda totalment prohibida sense l’autorització prèvia del titular de la web.

3. Enllaços

En aquest lloc web s’inclouen enllaços a altres webs gestionades per tercers, amb l’objectiu de proporcionar a l’usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços.

 

La Vaqueria del Tint no es responsabilitza dels resultats que pugui experimentar l’usuari al accedir a dits enllaços de tercers ni tampoc garantitza els serveis o la informació que puguin oferir tercers a través dels indicats enllaços.


Aquells usuaris que vulguin introduïr enllaços a pàgines web alienes a l’empresa que permetin l’accés aquest lloc web hauran de sol·licitar l’autorització prèvia per part de La Vaqueria del Tint.

4. Condicions d’ús

L’usuari reconeix i accepta que l’accés a la present web és lliure i, es realitzarà sota la seva exclusiva responsabilitat. L’usuari es compromet a utilitzar la web de manera correcta i lícita, d’acord amb la llei, el present Avís Legal i la bona fe i ordre públic.

 

Queden prohibides, de forma enunciativa però no limitativa, les següents accions per part de l’usuari:

 

 • La utilització de virus informàtics o realitzar accions per interrompre, danyar, genera errors o imitar el funcionament de la web.
 • Difondre continguts delictius, violents, racistes, xenòfobs, pornogràfics, ofensius o contraris a la llei o a l’ordre públic.
 • Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
 • Copiar, reproduir, distribuir, posar a la disposició de (o qualsevol altra forma de comunicació pública), transformar o modificar els continguts d’aquest lloc web sense l’autorització del propietari.
 • Infringir els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de l’informació del titular de la web o tercers.

5. Exclusió de garanties i responsabilitat d’ús

El propietari d’aquest lloc web, en cap cas, es fa responsable dels danys i perjudicis de tota la naturalesa que puguin ser causats per:

 

 • La presència de virus o altres elements que puguin crear alteracions o danys en els sistemes informàtics dels usuaris.
 • La impossibilitat d’accés al lloc web o la veracitat, exactitud i actualitat de la informació subministrada.
 • Les actuacions de tercers que violin els drets i les lleis de l’ordre públic, de propietat intel·lectual i industrial, a la intimitat, secrets empreserials, a la imatge i la publicitat il·lícita. Així com l’accessibilitat i el funcionament d’enllaços de tercers i el resultat obtingut.
 • La informació que es trobi fora d’aquest lloc web que no sigui gestionada pel propi propietari La Vaqueria del Tint.

6. Reclamacions i procediment de comunicació d’activitats de caràcter il·lícit

Aquells usuaris que considerin que en aquest lloc web existeixen fets de caràcter il·lícit de la utilització de contingut, han de posar-se en contacte amb el propietari del lloc web de manera escrita identificant-se i exposant les infraccions que cregui que s’han realitzat.

7. Legislació aplicable i jurisdicció competent

El present Avís Legal es regeix per la legislació i jurisdicció espanyola.